Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort deur*
Type aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Deuren Leveranciers

Eenvoudig offertes vergelijken van deurenleveranciers.

Meer over Deuren leveranciers


Deuren zijn de blikvanger van uw woning, schuur of bedrijfspand. Hier gaat u dagelijks door naar binnen of ontvangt u uw bezoek. Daarom dat veel mensen waarde hechten aan een mooie, bij het huis passende deur. Niet alleen de voordeur is een blikvanger. Ook deuren binnenshuis zijn dat. Passen de deuren niet bij uw interieur, dan zal de deur altijd een “vreemde eend in de bijt” zijn.

Onderstaand vind u meer informatie waaraan u kunt denken bij de keuze voor een bepaald soort deur.

Binnendeuren
Binnendeuren zijn net als veel andere meubel stukken in vele soorten en maten te verkrijgen. De keuze voor een binnendeur is niet onbelangrijk, omdat het sfeerbepalend kan zijn voor uw woning. Voordat u een deur kiest houdt u dan goed in het achterhoofd welke sfeer uw binnen interieur heeft. Mocht u twijfels hebben over welke deur passend is, dan kunt u altijd om advies vragen bij de deuren leverancier.

De meeste binnendeuren worden in standaard maten geleverd. Heeft u een niet alledaagse maat, of is uw deurportaal niet geschikt voor bijvoorbeeld rechthoekige deuren, dan kunt u dit altijd aangeven in de offerteaanvraag.

Buitendeur / voordeur
Voor velen is de buiten- of voordeur de blikvanger voor een woning of bedrijfspand. De plek waar mensen stilstaan om aan te bellen of afscheid te nemen. Hier krijgt men een eerste indruk van het gebouw.

Bij het plaatsen van een buiten- of voordeur moet aan meer zaken denken dan bij de plaatsing van een binnendeur. Zo zal een buitendeur goed beveiligd moeten worden en bestand worden gemaakt tegen diverse weersomstandigheden.

De mogelijkheden van een voordeur bij bedrijven zijn nog diverser dan bij woningen. Veel vaker wordt er geëxperimenteerd met materialen en ontwerpen. Veelvoorkomend zijn bijvoorbeeld het gebruik van glas, staal, kunststof of een combinatie van voorgenoemden

Garagedeur
Voor garagedeuren geldt in zekere zin hetzelfde als voor buitendeuren. Ook dit zijn blikvangers. Normaal gesproken hebben garagedeuren een grotere oppervlakte dan voordeuren, dus vallen meer in het oog. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een duurzaam, maar toch esthetisch materiaal. Bewerkte houtsoorten, kleurrijke kunststoffen of mooie sierlijke aluminumsoorten zien we vaak verwerkt tot een garagedeur.

Bij een garagedeur heeft u vaak twee keuzes, namelijk een handmatig te openen garagedeur of een garagedeur die elektrisch geopend kan worden. Bij de keuze voor elektrische bediening heeft u weer diverse mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een afstandsbediening, of een vaste code schakelaar (u heeft geen zender materiaal nodig) Ook interesant: laat uw garagedeur werken op zonne-energie, zo bespaard u kosten op het energieverbruik.

Industriedeur
Ook voor de industrie worden deuren ontworpen en geplaatst. Industriedeuren zijn type deuren die gebruikt worden ter afsluiting van bijvoorbeeld een bedrijfshal. Deze deuren worden veelal gemaakt uit staal, aluminium of een combinatie tussen beide waarbij transparant kunststof wordt gebruikt om licht door te laten.

Bij offerteaanvraag voor dit soort deuren zijn maten enorm van belang. Het gaat hier niet om standaard maten, maar om specifieke afmetingen. Waarbij zelfs de plaatsing van de deuren (bijvoorbeeld een hoekopstelling) moet worden meegenomen. Echter zal dit voor de leveranciers normaal gesproken geen problemen opleveren.

Schuifpui
Schuifpuien zijn deuren die uw woning nog meer ruimte lijken te geven. Ze worden gezien als verlengstuk van de woonkamer naar uw tuin. Hierdoor lijkt de woonkamer nog groter! Daarnaast is de doorgang naar de tuin ook groter dan een normale achter- of buitendeur, vooral lekker als het weer en de temperatuur goed zijn.

Schuifpuien worden voornamelijk geleverd in een frame van kunststof en aluminium. Dit zijn vrij lichte materialen waardoor het bedieningsgemak zeer goed is. Daarnaast zijn dit goed isolerende materialen. Dus wanneer u ook nog eens HR++ glas kiest dan zit u helemaal goed met uw pui en de isolatie van uw huis.

Bent u op zoek naar de juiste deur? Wacht dan niet langer en vraag geheel gratis offertes aan bij deuren leveranciers uit uw regio.